Uber: me alles kaalume oma võimalusi Tallinnas

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uberi nutirakendus
Uberi nutirakendus Foto: AP / Scanpix

Uberi kõneisik Daniel Byrne ütles Postimehele, et nad saavad hetkel öelda vaid seda, et uurivad laienemisvõimalusi Tallinnasse.

«Uberi ambitsioon on olla igal pool – igas progressiivselt mõtlevas linnas, kus on vajadus turvalise, usaldusväärse ja efektiivse transpordi järele. Ja Tallinn ei ole erand,» ütles ta. «Praegu uurime me oma võimalusi, sealhulgas kohalikke talente.»

Samas lisas ta, et detaile Tallinnasse laienemise kohta tal rohkem öelda ei ole, aga nad otsivad alati uusi linnu, kuhu laieneda.

Neli aastat tagasi asutatud nutirakendusepõhine transpordi- ja taksoteenus Uber tegutseb üle maailma 250 linnas ning viimaste hinnangute järgi on ettevõtte väärtuseks lausa 40 miljardit dollarit.

Uber teeb koostööd autojuhtidega, kelle teenuseid saavad kliendid tellida Uberi rakenduse kaudu ning kes maksavad oma sissetulekust 5-20 protsenti ettevõttele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles