Compakt Capital läks Arco Investeeringutega kompromissile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara.
Arco Vara. Foto: Postimees.ee

Arco Investeeringute AS ning Compakt Capital OÜ jõudsid üle aasta kestnud kohtuvaidluses kompromissile.

Arco Investeeringute AS esitas tunamullu detsembris Compakt Capital OÜ vastu kohtusse hagi, millega nõudis osapoolte vahelise lepingu alusel 127 824 euro väljamõistmist Compakt Capitalilt, teatas Arco börsile. 

Hagi rahuldati mullu novembris ning Harju maakohus mõistis Arco kasuks välja ligi 141 000 eurot. Detsembris esitas Compakt Capital Harju maakohtu otsuse peale apellatsioonkaebuse, mille Tallinna Ringkonnakohus jaanuaris menetlusse võttis.

5. veebruaril sõlmisid osapooled kompromissi, mille tulemusena nõustus Compakt Capital maksma Arco Investeeringutele 120 000 EUR ning vastutasuks nõustus Arco Investeeringute AS loobuma kõikidest osapoolte vahel sõlmitud lepingust tulenevatest nõuetest Compakt Capital OÜ vastu. Alates tänasest on nimetatud määrus jõustunud ja seda ei ole võimalik edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles