Reisilaev Romantika saab miljonieurose värskenduskuuri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki reisilaev Romantika.
Tallinki reisilaev Romantika. Foto: Tairo Lutter

Tallinki teatel investeerib ettevõte reisilaeva Romantika 2015 aasta uuendamisprojekti raames laeva üle miljoni euro. Projekt annab uue ilme nii reisijatealale kui tehnilised muudatused.

Laev oli veebruaris ligi nädala BLRT Grupile kuuluva laevaremonditehase Turku Repair Yard kuivdokis.

Dokkimise ajal teostati suur hulk siseinterjööri renoveerimistöid, mille hulka kuuluvad  endise Aperitifbari täielik ümberehitus Romantika lounge'iks; Piazza restorani osaline renoveerimine, mis jätkub märtsis, buffet restorani uuendamistööd. Alustati reisijateala põrandate, seinte ja tekstiilide uuendamisega, mille hulka kuuluvad ka reisijate kajutid. Töö interjööri uuendamise kallal jätkub ka edasistel kuudel.

Tehniliste tööde hulka kuulusid laeva korpuse veealuse osa puhastamine ja värvimine, autoteki puhastamine ja värvimine, sõuvõlli osade vahetus, keskkonnasõbraliku õli kasutuselevõtt täävitorudes ja vööripõtkurites ning reguleeritava sammuga sõukruvi ja jõuülekande kontrollsüsteemi uuendus.

Laeva uuendamistööd jätkuvad terve 2015 aasta vältel, mille käigus tehakse täiendavaid muudatusi nii laeva interjööris, pakutavate teenuste kontseptsioonis kui ka tehnilistes lahendustes.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles