Postimees teeb otseülekande riistvara arendusnädalavahetuse lõpuürituselt

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garage48 arendusnädalavahetus.
Garage48 arendusnädalavahetus. Foto: Jaanus Lensment

6..-8. veebruaril toimub Tartus juba teist korda uusi riistvaralisi tehnoloogialahendusi otsiv arendusnädalavahetus Garage48 Hardware & Arts, kus üle 140 inseneri, tarkvaraarendaja ja loomeinimese arendavad 48 tunni jooksul uusi nutikaid seadmeid.

Osalejaid juhendavad kogenud mentorid Eestist ja välismaalt, eesotsas Rachel Raynsi ja Ben Nuttalliga Cambridge’ist Raspberry Pi Foundationist.

Postimehe majandusportaalis saab lugeda ülevaadet ürituse kulgemisest, värskeid pilte ning pühapäeva õhtul ka otseülekannet lõpuüritusest.

Garage48 formaat on lihtne: reedel saavad kõik kaasosalistele oma projektiideid esitleda ja moodustatakse meeskonnad, olenevalt sellest, kellele milline idee meeldib. Seejärel algab osalejatel mentorite juhendamisel võidujooks ajaga, et pühapäevaks toimiv prototüüp valmis saada. Pühapäeva õhtul esitlevad meeskonnad valminud prototüüpe žüriile ja selgitatakse välja võitjad.

Pühapäevane lõpuüritus algab kell 16.30 ettevõtluskursuse Student Startup Camp raames valminud tudengite veebi- ja mobiilirakenduste esitlustega. Kell 18.30 algab kogu arendusnädalavahetuse lõpuüritus. Üritus ja ülekanne lõpeb kell 21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles