Vaata, millised on 10 veidraimat vallandamispõhjust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaata, millised on 10 veidraimat vallandamispõhjust
Vaata, millised on 10 veidraimat vallandamispõhjust Foto: PantherMedia

Töövaidlustega tegelev konsultatsioonifirma Protecting.co.uk on oma klientidelt kokku kogunud 10 veidraimat põhjust, miks keegi on töökohast lahti lastud.

1. "Ma jäin kontori tualetti kaheks tunniks magama. Tuleb välja, et ma norskan."

2. "Ma panin oma piimapudelisse valget värvi, kuna mul sai kõrini sellest, et mu kolleegid tööl külmikust pidevalt mu piima varastasid. Mind vallandas kolleegide mürgitamiskatse eest ülemus, kelle suu oli valget värvi täis."

3. "Me pidime ühe inimese vallandama, kuna ta ei suutnud mitte kunagi kahte paberit korralikult nurkadest kokku klammerdada."

4. "Mind vallandati, kuna ma ei olnud "meeskonnamängija". Miks sellise järelduseni jõuti? Ma olin ainuke inimene osakonnas, kes ei suitsetanud."

5. "Sain kinga, kuna tegin endast töövormi kandes seksikaid selfie´sid ja postitasin neid sotsiaalmeediasse".

6. "Mind vallandati, kuna tulin "ülikonna päeval" tööle teksade ja T-särgiga. See oli esimene päev pärast puhkust ja keegi ei olnud mind ette hoiatanud."

7. "Mind lasti lahti, kuna ma tegelesin terve pärastlõuna Facebookis Farmville´i mängimisega, selle asemel, et müüginumbreid kokku arvutada."

8. "Vaidlesin töökoosoleku ajal kontoritelefoni kasutades oma tüdruksõbraga selle üle, kelle kord on täna õhtusööki valmistada".

9. "Vallandasime töötaja, kes saatis töömeile vaatamata korduvale keelule eranditult suurtähtedega ja lillat värvi fondiga."

10. "Mul läksid ettevõtte Twitteri konto ja isiklik Twitteri konto sassi ning postitasin kogemata firma nimel veidi äärmuslikke säutse. Minu ülemused aga ei jaganud mu huumorisoont."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles