Tuludeklaratsiooni saab tänavu esitada ühe klikiga

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel mõni aasta tagasi pidi tuludeklaratsiooni esitamiseks maksu- ja tolliameti büroosse ise kohale minema, siis nüüd võib büroodes ka veebruaris-märtsis õige vaikne olla – asjaajamine käib üha rohkem elektroonilistes kanalites.
Kui veel mõni aasta tagasi pidi tuludeklaratsiooni esitamiseks maksu- ja tolliameti büroosse ise kohale minema, siis nüüd võib büroodes ka veebruaris-märtsis õige vaikne olla – asjaajamine käib üha rohkem elektroonilistes kanalites. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm lubas, et tõnäoliselt saab sel aastal tuludeklaratsiooni esitada juba ainult ühe klikiga.

«See on juba täna väga lihtne, aga meile tundub ikkagi, et on liiga palju seda edasi-tagasi sahmimist ja tegelikult liigume selles suunas, et sel aastal tuleks see veelgi lihtsamalt,» ütles Helm.

Tulu saab deklareerida alates 15. veebruarist kuni 31. märtsini e-maksuameti/e-tolli kaudu või Maksu- ja Tolliameti teenindusbüroodes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles