Volitamata maakler üritab müüa Viking Line'i laeva Rosella

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line'i reisiparvlaev Rosella
Viking Line'i reisiparvlaev Rosella Foto: Liis Treimann

Laevade müügiga tegeleval veebilehel forsaleships.net pakutakse müügiks ka Viking Line`i laeva MS Rosella, ettevõtte sõnul pole müüjal volitusi Viking Line'i esindada ja laeva müüa ei plaanita.

«Viidatud müügimaakleril ei ole volitust esindada Viking Line'i ja ettevõttel pole kavas hetkel MS Rosellat müüa, sest see sõidab liinil Mariehamn-Kapellskär,» ütles Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko BNSile.  

Borodenko sõnul ei plaani ettevõte laeva müüa üritava maakleri suhtes praegu midagi ette võtta. «Arvame, et ei tee temaga midagi, sest kahju pole tekitatud,» lisas Borodenko.

Viking Line on Soome reisiparvlaevaliikluse kontsern, mis opereerib Läänemerel kokku seitsme laevaga. Laevadest vanim on 1980. aastal ehitatud MS Rosella, mis sõitis aastatel 2003-2008 liinil Tallinn-Helsingi, praegu teenindab laev liini Mariehamn-Kapellskär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles