Fantoomomanikega paadiäri tüüris pankrotti

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekraanitõmmis Baltic Boat Centeri kunagisest kodulehest. Nüüd suunab aadress bbc.ee aadressile best-marine.ee.
Ekraanitõmmis Baltic Boat Centeri kunagisest kodulehest. Nüüd suunab aadress bbc.ee aadressile best-marine.ee. Foto: Repro

Detsembris kuulutati välja Pirital asunud paadimüügifirma Baltic Boat Center (BBC) pankrot, mille pankrotihaldur kahtlustab, et registrijärgse omaniku asemel juhtis ettevõtte tegevust soomlasest müügimees Kaj Sarlin, kirjutab Äripäev.

Äriregistri andmetel polnud Pirital tegutsev soomlane Kaj Sarlin Baltic Boat Centeris ei omanik ega isegi juhatuse liige, ometi tegid paljud kliendid tehinguid just tema kui firma omaniku ja juhiga. Samuti jäid mitmed paadiomanikud Sarlinigi asju ajades ilma nii rahast kui ka paadist.

Sarlini vahendusel müüdud paatide eest pole raha seni saanud AL Konsultatsioonide omanik Alo Lilleberg, Massimo Investments omanik Olli Heinonen, Dr. Niine Nahakliiniku omanik Raul Niin jpt.

Pärast BBC pankrotti kolis samasse kohta Pirital sisse uus paadiäri Best Marine, mille registrijärgne omanik on Facio ja mitme teise pankrotistunud ettevõttega seotud Riho Kalve, kuid milles tegutseb endiselt edasi müügimees Sarlin.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles