Raskustesse sattunud United Dogs and Cats’i juhib uus meeskond

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arengufond.

Kevadel raskustesse sattunud lemmikloomaomanikele suunatud sotsiaalmeediaettevõtet United Dogs and Cats’i (UDC) juhib Arengufondi teatel tänaseks uus meeskond.


UDC’d  on peetud üheks Eesti lootustandvamaks idufirmaks (startupiks), aga sel kevadel likviidsusprobleemide tekkimise järel lahkus asutajate meeskond ettevõttest ja lõi Social Fox Media nimelise reklaamiagentuuri.

UDC nõukogu initsiatiivil tegeldi terve suve jooksul uue investori ja meeskonna otsimisega, seda ka rahvusvaheliselt. Nüüdseks on kolme pakkumise seast valitud parim, mille tegi internetiärimees Erko Kundla.

Tehinguga, mille tingimused on UDC osanikud heaks kiitnud, omandab Erko Kundla ettevõte kõik UDC varad ja kõik kohustused ning alustab veebikeskkonna edasist teenindamist.

Tehingu hinda pooled ei avalikusta, aga see sisaldab peale UDC kohustuste katmise ka reaalset rahalist makset osanikele ja võimalust tulevikus UDC edu korral täiendavalt tulu teenida.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles