Saaremaa Piimatööstus palkas Terest tippjuhi

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülo Kivine.
Ülo Kivine. Foto: Mihkel Maripuu

Saaremaa Piimatööstuse nõukogu valis ettevõtte uueks juhiks aastaid AS Tere juhatuses töötanud Ülo Kivise.

Saaremaa Piimatööstuse nõukogu esimehe Tõnu Posti sõnul aitavad Kivise pikaajalised kogemused piimandusvaldkonnas kaasa ettevõtte arengule ja  tugevnemisele.

Kivine asub tööle 1. märtsist, asendades pensionile minevat Andi Saagpakku. Posti sõnul lepiti Andi Saagpakuga juba eelmisel aastal kokku, et kui tema leping veebruaris läbi saab, palgatakse tööstusele uus juht, kirjutab Saarte Hääl.

Ülo Kivine ütles ajalehele, et kaalus Saaremaale tööle tulekut pikalt ja otsust ei tehtud kiirustades. «Pidasin mõnda aega plaani ja kuivõrd väljakutse on suur ning saaremaine piimatootmine ja -töötlemine eripärane, natukene oma looga ja huvitav, siis see asi mind paelus, ja nii me lõpuks kokku leppisime.»

Saaremaa Piimatööstus on põhiliselt juustu- ja võitootmisele orienteeritud ettevõte, mis annab tööd sajale inimesele. Ligikaudu pool toodangust läheb eksporti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles