Google katkestab mitmed teenused Krimmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
People are silhouetted as they pose with laptops in front of a screen projected with a Google logo, in this picture illustration taken in Zenica October 29, 2014.   REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA  - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS LOGO)
People are silhouetted as they pose with laptops in front of a screen projected with a Google logo, in this picture illustration taken in Zenica October 29, 2014. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS LOGO) Foto: DADO RUVIC/REUTERS

Ka tehnoloogiaettevõtted nagu Apple ja Google liituvad Venemaa-vastaste sanktsioonidega, peatades teenused.

Google on blokeerinud teenused AdSense ja AdWords, esimesest veebruarist katseb ka Google Play teenus. Veebipõhjused teenused nagu kaardid, otsing ja Gmail jäävad alles, vahendab TechCrunch.

«USA ja Euroopa on hiljuti rakendanud Venemaa-vastaseid sanktsioone, me käime nendega kaasas,» kinnitas Google'i kõneisik. selleks kohustab neid rida uusi USA poolt rakendatud sanktsioone, mille tutvustamisel rõhutas president Barack Obama just tehnoloogiasektorit. 

Oma teenuseid Krimmi piirasid sel nädalal ka Apple, PayPal ning Valve katkestas mängukeskkond Steam'i toimimise.

Inimestele on Google'i teenuste katkemine oluline, sest paljud kasutavad Androidi seadmeid ning nende tooted on olulised ka teistes veebiteenustes.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles