Eckerö Line investeeris Finlandia uuendamisse viis miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eckerö Line'i laev Finlandia.
Eckerö Line'i laev Finlandia. Foto: Mihkel Maripuu

Eckerö Line'i reisilaev Finlandia naaseb homme remondist Tallinna-Helsingi liinile; ettevõte investeeris laeva uuendamisse ja remonti kokku viis miljonit eurot.

«Laeva sisustustöödesse investeeriti 4 miljonit eurot ja 1 miljon tehnilistesse muutustesse,» ütles Eckerö Line AB OY Eesti Filiaali juhatuse liige Katrin Sirk Aun BNSile.

Muutuste käigus eemaldati laevalt 36 kajutit, suurendati nõupidamiste ala, juurde tehti ka üks pood ja restoran. «Uus nõupidamiste keskus tuleb kuuendale tekile, varem oli kaks nõupidamiste ruumi kaheksandal tekil,» lisas Sirk Aun.

«Finlandia saabub Tallinnasse homme kell 11. Tallinnas kasutame alates homsest 12. kaid, kuhu on ehitatud meie laeva vajadustele vastav reisijate galerii ja –sild,» märkis ta.

Tallinna Sadam ehitas Finlandia jaoks 12. kai äärde laeva mõõtmetele vastava reisijate silla, vana sild jäi laeva jaoks liiga madalaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles