Hagar uuendas leivatehast, lisas töökohti

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hagari Tapa tehase avamine kaheksa aastat tagasi: liinilt tulevad esimesed kuivikleivad.
Hagari Tapa tehase avamine kaheksa aastat tagasi: liinilt tulevad esimesed kuivikleivad. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

AS Hagar avas täna Tapal laiendatud tootmiskompleksi, millesse investeeriti ligi 800 000 eurot. Laiendus lisab ettevõtte teatel 52 töökohta.

Hagari juhatuse esimehe Aivar Tamme sõnul renoveeriti põhjalikult Tapa tootmishoone ning loodi täiendavalt töötajaile vajalikke olmetingimusi.

«Tapa pagaritööstuses on nüüd täiendavalt 52 uut töökohta. Oleme üks suuremaid kohalikke tööandjaid,» ütles Tamm.

Kokku töötab Hagaris 130 inimest. Ettevõtte müügikäive oli 2014. aastal oli 5,3 miljonit eurot, kasvades aastases võrdluses 12 protsenti.

Hagari tänavused eesmärgid on jätkata kasvu konkurentsitihedal koduturul ning stabiliseerida eksport Soome ja Rootsi turul, teatas ettevõte.

AS Hagar omanikfirma OÜ Masa Invest suuraktsionärid on Avo Kaasik ja Soome Ingmani perele kuuluv investeerimisfirma Ingman Development OY.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles