Google lõpetab nutiprillide müügi

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google Glass nutiprille katsetab Postimehe tehnoloogiatoimetaja Hendrik Alla.
Google Glass nutiprille katsetab Postimehe tehnoloogiatoimetaja Hendrik Alla. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Google teatas, et lõpetab 19. jaanuaril nutiprillide Google Glass müügi. Siiski pole projekt maha maetud, see jätkub ettevõtte teatel täiesti oma arendusmeeskonnaga.

Engadget kirjutab, et teated Google Glassi surmast on suuresti liialdatud, hoolimata tõigast, et avalikkuses on tekkinud nutiprillide kandjate vastu teatav pahameel.

Ehkki jaemüük lõpetatakse, saavad arendajad ja ettevõtted endiselt nutiprille osta. Enamgi, Google on nutiprillide arendustiimist moodustanud eraldi osakonna, mida juhib eelmise aasta algul ostetud start-upi Nest asutaja Tony Faddell.

Kui on üldse keegi, kes Google Glassist teeks midagi, millest ka tavainimesed huvituks, on see Faddell, nendib Engadget. Arendusmeeskond töötab praegu kuulduste kohaselt uue peas kantava vidina kallal ning selle areng selgitaks, miks Google loobub nutiprillide eelmisest põlvkonnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles