Postimees ostis lemmikloomaportaali

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemmik.ee portaal.
Lemmik.ee portaal. Foto: lemmik.ee

Postimees AS ja Lemmikmeedium OÜ vahel sõlmitud lepingu kohaselt omandab Postimees õigused nii lemmik.ee domeenile kui ka kaubamärgile.

«Postimees otsib süsteemselt uusi teemasid ja valdkondi, millega meie veebiplatvormi rikastada. Lemmiklooma omanikke on Eestis päris palju, ilmselt ka Postimehe lugejate hulgas. Selle teema põhjalikum kajastus võiks meie lugejate hulka tuua ka rohkem loomasõpru,» ütles Postimehe vastutav väljaandja Mart Luik.

Postimehe all saab lemmik.ee uue väljanägemise, uudiseid hakkavad ilmestama kvaliteetsed fotod ja videod, mida saab kommenteerida vői jagada sőpradele läbi sotsiaalmeedia rakenduste. Portaal jätkab uudiste kajastamist koerte ja hobuste spordi, lemmikloomade näituste, erinevat liiki lemmikute (näriliste, lindude, kalade ja  reptiilide) ning metsloomade ja –lindude elust.

Septembris tähistab loomauudiste portaal lemmik.ee oma 13. tegevusaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles