FinanceEstonia senine tegevjuht asub tööle DNB pangas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krõõt Kilvet
Krõõt Kilvet Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia uueks tegevjuhiks saab Anu Müürsepp. Senine tegevjuht Krõõt Kilvet saab DNB korporatiivpanganduse juhiks. 

FinanceEstonia juhatuse esimehe Aare Tammemäe sõnul rääkis Anu Müürsepa tegevjuhiks valikul tema kasuks pikaajaline finantssektori töökogemus ja sobivad isikuomadused, teatas organisatsioon

Müürsepp tööas kunagises Hansapangas ning hiljem Eesti Energias, kus ehitas ta üles finantsosakonna töö ja juhtis seda 11 aastat. Müürsepa viimane amet enne FinanceEstonia juhiks saamist oli aastatel 2010-2012 autorendi ja liisinguga tegeleva ettevõtte Ideal finantsjuhtimine ja arvestus.

FinanceEstonia senine tegevjuht Krõõt Kilvet liigub edasi juhtima ettevõtete panganduse valdkonda DNB Pangas.

Aasta algusest asus seni DNB Panka juhtinud Atle Knai juhatuse esimehe positsioonile DNB Lätis ning tema tööülesanded Eestis vőttis üle Ivars Kapitovičs. Kapitovičs liitus DNB meeskonnaga 2000. aastal.

Senine DNB Baltikumi panganduse juht Terje Turnes suundub täitma DNB grupi riskijuhi ülesandeid. Baltikumi panganduse juhi ametikohale asub 25-aastase pangandussektoris töötamise kogemusega Mats Wermelin, kes varem juhtis DNB tegevust Hiinas Shanghais. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles