Eestis tuli müüki Google’i Nexus 6 supertelefon

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google Nexus 6
Google Nexus 6 Foto: promo

Tele2 hakkab ainsana Eestis müüma Google’i Nexus 6 tahveltelefoni, mis on võimsam kui iPhone 6+.

Tele2 Eesti tootesortimendi juhi Risto Taliaru sõnul hindavad tehnikaeksperdid Nexust 6 maailma üheks parimaks telefoniks. “Nexuse neljatuumaline 2,7 GHz protsessor koos 3 GB RAM mäluga teevad sellest kõige kangema klassi android-telefoni, mis on võimsam kui ka näiteks iPhone 6+,” ütles Taliaru ja lisas, et selline riistvara paneb Android 5.0 Lollipop operatsioonisüsteemi lausa lendama.

“Analüüsisime senise iPhone 6 müügi põhjal, et eestlased eelistavad suurema mahuga seadmeid ja võtsime müügile 64GB sisemäluga Nexuse, mille hind hakkab olema 699 eurot,” ütles Taliaru.

Nexus 6 telefoni toodab Google’ile Motorola. Seadmel on suur, 5,96-tolline ekraan, 13-megapiksline optilise pildistabilisaatoriga tagakaamera, 2-megapiksline esikaamera ning kaksik-LED välk.

LTE-telefoni 3220 mAh akut saab laadida juhtmevabalt. Nexus 6 kaalub 184 grammi, on 8,3 sentimeetrit lai ja ühe sentimeetri paksune.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles