India riigitööline vallandati peale 25 aastat kestnud tööluusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas India elektriinsenerile 25 aastat kestnud tööluusi eest ka palka maksti, ei ole teada.
Kas India elektriinsenerile 25 aastat kestnud tööluusi eest ka palka maksti, ei ole teada. Foto: SCANPIX

Avaliku sektori hoonete haldamisega tegelev India riigiamet CPWD vallandas eile 35 aastat töötajana kirjas olnud elektriinseneri, kes viimased 25 aastat polnud tööle ilmunud, kirjutab Business Insider.

Elektritööde insener Shri A.K.Verma liitus CPWD-ga juba aastal 1980. Kümme aastat hiljem ei tulnud ta enam tööle ning taotles ametlikult ka ajutist töölt lahkumise luba, mida talle aga ei antud.

1992. aastal määrati Vermale tööle mitteilmumise eest karistus, mis aga vastavate täidesaatvate instantsideni ei jõudnudki. Bürokraatiamasina viperuste ja erinevate ametite koostöövõimetuse tõttu jõuti uue karistusotsuseni alles 2005. aastal ning kaks aastat hiljem sai uus karistusotsus ka toonase linnade arengu valdkonna eest vastutava ministri heakskiidu.

Määratud karistus Verma töösuhtele mingeid reaalseid tagajärgi siiski ei toonud, kuna ükski amet ei võtnud järgnevad seitse aastat sellel teemal mitte midagi ette.

Alles 8. jaanuaril 2015 teatas CPWD, et Verma on ametlikult vallandatud. Kas insenerile maksti 25 aastat kestnud tööluusi eest ka palka, ei ole avalikustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles