Olerex lasi kahes tanklas ka diislikütuse hinna alla ühe euro

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Olerex langetas Õismäel ning Mustamäel Lakis asuvas teenindusjaamas diislikütuse jaemüügihinna 0,999 euroni. Nüüd on mõlemad põhikütused Eesti kõige suurema konkurentsiga piirkonnas alla ühe euro. Tegemist on madalaima hinnatasemega Eestis euro kasutuselevõtmisest alates.

Olerexi juhatuse liige Alan Vaht selgitas pressiteate vahendusel, et aasta algusest on diislikütuse maailmaturuhind langenud seitse protsenti ning bensiini hind kolm protsenti. Ta märkis, et olukord maailmaturul on piltlikult selline, et naftatootjad viskavad tulisele kerisele aina leili juurde vaatamaks, kes laval kauem vastu peab. Keegi ei taha turuosakaotuse pärast saunalavalt esimesena lahkuda.

«Olerex jälgib pidevalt kütuste maailmaturul toimuvat ning kui sisseostuhinnad võimaldavad kütuste jaemüügihindu langetada, siis selliselt me ka toimime ning tahame, et meie kliendid saaksid maailmaturuhindade langusest kiirelt osa,» sõnas Vaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles