CESil näidati mega-akuga telefoni

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blu Studio Energy, superakuga keskklassitelefon
Blu Studio Energy, superakuga keskklassitelefon Foto: BLU

Telefonitootjana pole Blu just liiga laialt tuntud, aga nende viimane saavutus väärib tähelepanu. 

Elektroonikamessil CES 2015 tuli firma välja telefoniga, millel küljes 5000 milliampertunnine aku. Selle mahtuvuseks peaks jätkuma kuni neljaks päevaks.

Tavaliselt on paremat sorti 5-5,5 tollised telefonid varustatud kuni 300mAf akudega, kirjutab portaal Androidspin. Telefon tiksub ühe laadimisega päevakese ja natuke pealgi. Blu luba tavakasutuse juures neljapäevast laadimata eluiga.

See tubli saavutus tuleb muidugi millegi arvelt: 5-tollise 720P ekraaniga telefonil on 1,3GHz MediaTek protsessor, vaid 1GB RAM ja 8 GB salvestusruumi (siiski ka mälukaardipesa). Androidimaailmas sellise varustusega just laineid ei löö. Aga kui on vaja madalama keskklassi telefoni, mille hind pidavat pealegi eriti soodne tulema – 180 dollari ringis, siis on Blu Studio Energy ideaalne valik, maailmas jõuab see müügile juba esimeses kvartalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles