Uuring: 37 protsenti brittidest plaanib sel aastal töökohta vahetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuring: 37 protsenti brittidest plaanivad sel aastal töökohta vahetada
Uuring: 37 protsenti brittidest plaanivad sel aastal töökohta vahetada Foto: PantherMedia

Suurbritannias läbi viidud uuringu järgi plaanivad 37 protsenti küsitletud 1000 töötajast ja juhist tänavu töökohta vahetada, kirjutab Management Today.

Mullu samal ajal oli vastav näitaja 19 protsenti.

Kuigi töötajate ja juhtide seas iga-aastast uuringut läbi viiva instituudi Institute for Leadership and Management hinnangul on aastavahetus aeg, mil inimesed mõtlevad kõige rohkem muutuste tegemisele ning tegelikult ei pruugi suur osa töötajatest oma soove siiski aasta edenedes ellu viia, näitab uuring siiski teatud trende tööga rahuolu suhtes.

Näiteks motiveerib britte töökohta vahetama mitte ainult suurem palganumber, vaid üha olulisem on ka kiirem tõus karjääriredelil -  56 protsenti töökohta vahetada plaanivatest töötajatest nimetasid olulise põhjusena suuremat töötasu, samas kui karjääritegemise potentsiaali mainisid motivaatorina 59 protsenti küsitletutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles