Kuidas uusaastalubadustest kinni pidada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas uusaastalubadustest kinni pidada?
Kuidas uusaastalubadustest kinni pidada? Foto: PantherMedia

Selle asemel, et luua nimekiri kõikidest asjadest, mida soovid uuel aastal teha, kuid mis lõpuks ikkagi tegemata jäävad, tuleks uusaastalubadustele läheneda hoopis teise nurga alt – panna kirja hoopis tegevused ja asjad, mida lubad sel aastal mitte teha, kirjutab Forbes.

Uuringute järgi ei suuda 60 protsenti  inimestest oma uusaastalubadustest kinni pidada. Forbes toob ära 5 reeglit, kuidas luua selle asemel hoopis anti-uusaastalubaduste nimekiri ehk nimekiri tegevustest ja asjadest, millest lubad 2015. aastal hoiduda.

  1. Nimekiri peaks koosnema maksimaalselt kolmest asjast, millest lubad uuel aastal hoiduda. Veel parem – jäta nimekirja vaid üks asi või tegevus.
  2. Ole nimekirja koostades võimalikult spetsiifiline.
  3. Nimekirja koostamisele peaks kuluma vähem kui viis minutit.
  4. Nimekirjas olevate tegevustele tohib aega kuluda kuni kümme minutit.
  5. Nimekirja koostamine ise peaks olema positiivne tegevus. Kui see tundub «tööna», peaks uusaastalubaduseks olema hoopis uusaastalubaduste nimekirjade koostamisest hoidumine.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles