Rubla kursi langus tähendab Eesti hotellidele kolmandiku jagu väiksemat sissetulekut

, majandusreporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sokos Hotel Viru avas Tallinn 2011 Euroopa kultuuripealinna raames Eesti esimese hotellimuuseumi Viru hotell ja KGB.
Sokos Hotel Viru avas Tallinn 2011 Euroopa kultuuripealinna raames Eesti esimese hotellimuuseumi Viru hotell ja KGB. Foto: Liis Treimann

Aastavahetuse rong tuleb lühem, sest turiste tuleb palju vähem. Hotellidele tähendab see kolmandiku jagu väiksemat sissetulekut

«See ülegabariidiline rong on alati olnud väga oodatud sündmus Eesti turismimaastikul – nii palju Vene külalisi tuleb Eestisse,» märkis Eesti hotellide ja restoranide liidu juhatuse liige Ain Käpp, vahendab ERR. Rubla kursi langus on aga paljude reisi kavandanud venelaste plaanid segi paisanud.

Kui veel mõne aja eest olid nad reisiks hoidnud 1000 eurot, siis praeguseks on sellest rublades alles jäänud pool. «See tähendabki neile seda, et nad peaksid reisima poole perega, kuskilt kokku hoidma või panema sama palju juurde ja see on paljudel juhtudel võimatu,» kirjeldas Käpp.

Seda, et Vene turist praegustes oludes otsustaks Eesti asemel minna näiteks Pariisi või Londonisse, Käpp ei usu.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles