Kohus otsustas algatada Zizu.ee pankrotimenetluse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment zizu.ee kodulehelt.
Fragment zizu.ee kodulehelt. Foto: zizu.ee

Harju Maakohtu teisipäeval avaldatud määrusega otsustati algatada kupongiportaali Zizu.ee opereerinud HotDeal OÜ pankrotimenetlus.

HotDeal OÜ ajutiseks pankrotihalduriks nimetati Eve Selberg OÜ-st Advokaadibüroo Selberg ja KO, selgub ametlikest teadaannetest. Kohtuistung pankrotiavalduse läbivaatamiseks otsustati määrata 20. jaanuariks 2015, vahendab BNS.

Võlgnikul keelatakse ajutise pankrotihalduri nõusolekuta kogu oma vara käsutamine, samuti peatatakse võlgniku vara suhtes toimuv sundtäitmine.

Ajutise pankrotihalduri nimetamise ja pankrotiavalduse tagamise kohta tehtud kohtumääruse peale võib võlgnik esitada määruse teinud kohtu kaudu Tallinna Ringkonnakohtule määruskaebuse 15 päeva jooksul määruse talle teatavaks tegemise päevast.

Portaal Zizu.ee suleti majanduslike raskuste tõttu novembri keskel. Tarbijakaitseamet on Zizu.ee oma kodulehel lisanud e-poodide musta nimekirja, sest portaali omanik HotDeal OÜ ei ole lahendanud tarbijate kaebusi. Samuti pole vautšeriportaal maksnud raha oma klientidele ega koostööpartneritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles