Arengufond jätkab juhi otsimist

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arengufondi nõukogu esimees Ville Jehe.
Arengufondi nõukogu esimees Ville Jehe. Foto: Raigo Pajula

Arengufondi nõukogul ei õnnestunud avaliku konkursiga fondile uut juhatuse esimeest valida; eilsel koosolekul otsustati alustada uue juhi sihtotsinguga.

Juhatuse esimehe avalikule konkursile esitas avalduse üheksa kandidaati, kellest nõukogu valis lõppvooru kaks, teatas Arengufond. Et lõppvoorus üks kandidaatidest seoses teise tööpakkumisega loobus ja teine ei leidnud nõukogu toetust, otsustas nõukogu konkurssi jätkata sihtotsinguga.

Arengufondi nõukogu rahuldas juulis Tõnis Arro tagasiastumispalve Arengufondi juhatuse esimehe kohalt. Nõukogu nimetas juhatuse liikmeks ja juhatuse esimehe kohusetäitjaks fondi tegevjuhi Pirko Konsa.

Arengufondi nõukogu otsustas siseauditi lõppraporti kinnitamist arutada jaanuarikuisel koosolekul, kui on lõpetatud investeerimisvaldkonna ja tütarfirma SmartCap audit. Lisaks kinnitas nõukogu siseauditi töödokumendis esitatud töökorraldust puudutavate järelduste alusel muudatused töö sisekorraeeskirjades ja uue hangete korra.

Arengufondi nõukogusse kuuluvad Ville Jehe (esimees), Jaan Männik, Indrek Saar, Volli Kalm, Valdo Randpere, Mart Einasto, Urve Palo, Anne Sulling ja Andres Keevallik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles