Minister: eeldan, et riigifirmade nõukogude liikmed oskavad viisakalt käituda

Aivar Õepa
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Lauri.
Maris Lauri. Foto: Liis Treimann

Ma eeldan, et riigi äriühingute nõukogude liikmed oskavad viisakalt käituda, kommenteeris rahandusminister Maris Lauri uudist Eesti Energia nõukogu liikme Peep Siitami rüselusest energiateemalisel arutelul Tallinna Ülikoolis.

«Kui nõukogu liikme käitumise kohta on pretensioone, siis peaks nõukogu liige seda selgitama nii avalikkusele kui ka ta nõukogusse määranud ja soovitanud osalistele,» ütles Lauri Postimehele. «Konkreetse juhtumi puhul seega ka sotsiaaldemokraatidele, kes tegid ettepaneku Peep Siitam nõukogusse nimetada.»

«Minu konkreetsed sammud sõltuvad politseiuuringu tulemustest. Üksnes ajalehe artikli põhjal ei saa hinnangut anda,» lisas Lauri.

Täna ilmus Postimehes artikkel Siitami konfliktist Lilleküla Seltsi liikme ja TTÜ tudengi Mati Makkariga energiaarutelul. Makkari sõnul lõi Siitam teda kõhtu ja nimetas idioodiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles