Teet Soormi juhtimispõhimõtted: kõrvade vahel peab olema armastus töö vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Soorm
Teet Soorm Foto: Marko Saarm / Sakala

Ma armastan väga võidu maitset, võlu, ilu ja tunnet, mis sellega kaasneb. Seda tunnet, mis kaasneb võiduga annab võrrelda ainult armastusega, kui see on kord jõudnud su südamesse, kirjeldab HKScan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm oma suhtumist juhtimisse. 

Olemaks võidukas põllumajandustootmises ja lihaturul pead sa kannatama, kannatama ja eelkõige kannatama igapäevast stressi.

Selleks, et seda stressi üle elada ja olla võiduks, pead sa ennast ümbritsema oma ala parimate spetsialistidega ja juhtidega.

Oma meeskonna moodustab igaüks meist ise ja seda olen teinud ka mina. Meeskond peab olema kui sinu teine pere, sest pool oma igapäevasest ärkvel oldud ajast veedad sa just oma meeskonna keskel.

Neid hetki oma meekonna keskel pead sa nautima ja need inimesed, kes sind ümbritsevad peavad olema sinu parimad sõbrad. Koos nendega pead saama jagada nii töö probleeme kui ka võite.

Koos õige meeskonnaga paned sa paika õige strateegia, kuhu poole liikuda. Õige strateegiaga teed sa õiged ja efektiivsed investeeringud, valid õiged tooted, leiad õiged turud oma kõrge lisaväärtusega toodetele ja lõpuks saavutad edu ning võidutunde.

Peale sellist tööd tunned sa ennast võitjana ja saad maitsta võidutunnet ning ma garanteerin, et seda saab võrrelda armastusega.

Samamoodi nagu peab iga inimese südames olema armastus oma kallima vastu, peab tema kõrvade vahel olema armastus töö vastu, millega ta igapäevaselt tegeleb – minul on need õnneks olemas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles