Vene reisikorraldajad on Ida-Viru suhtes optimistlikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toila spa-hotell on üks nendest Ida-Virumaa ettevõtetest, mis loodab aastavahetusel Venemaa turistide külastusest tulu teenida.
Toila spa-hotell on üks nendest Ida-Virumaa ettevõtetest, mis loodab aastavahetusel Venemaa turistide külastusest tulu teenida. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Samal ajal kui statistika näitab alates augustist idaturistide vähenemist, usuvad Venemaa reisikorraldajad, et see ei ohusta Toilat või Narva-Jõesuud, mis on venelastel südame külge kasvanud.

Toila spaahotelli müügijuht Kärt Purga ütles, et nende hotellis on Vene turistide osas toimunud ainult see muutus, et nad eelistavad viimasel ajal tulla iseseisvalt, kirjutab Põhjarannik.

Ka spaa- ja raviturismile orienteeritud Peterburi firma Armida omanik Žanna Aldžanova arvas, et Ida-Viru spaahotelle viimase aja arengud valusalt ei puuduta.

Aldžanova märkis, et Eestis võib kõige rohkem kannatada Värska sanatoorium, kuna siiani puudub seal otsebussiühendus Venemaa linnadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles