Taxify käivitas teenuse Helsingis

Aivar Õepa
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify teenus töötab ka Helsingis.
Taxify teenus töötab ka Helsingis. Foto: Taxify

Koostöös Helsingi suurima taksofirmaga Kajon käivitas Taxify tänasest tasuta taksotellimise Soome pealinnas.

Helsingis maksab takso tellimine dispetšerkeskuse kaudu mitu eurot, kui Taxify pakub seda teenust tasuta, teatas ettevõte.

«Soome taksoteenuste turg on aastakümneid olnud stagneerunud ja rangelt reguleeritud, mille tulemusena on igas suuremas linnas tekkinud üks monopoolne dispetšerkeskus ja välja on antud piiratud arv taksolubasid, mis on pidurdanud innovatsiooni ja uute teenusepakkujate turuletulekut. Taxify on käestoleva aasta suvest otsinud koostöövõimalusi Soome dispetšerkeskuste ja taksofirmadega. Mitu Eesti taksofirmat on samuti kaalunud Soome turule laienemist, aga keeruline regulatsioon on seda seni takistanud.»

«Olen tõeliselt rõõmus, et saame käivitada Taxify teenuse Helsinkis Slushi konverentsi raames, mis on Põhja-Euroopa suurim idufirmade konverents. Olen optimistlik ja ootan Soome turult kasvu, sest Taxifyd kasutades säästavad Soome kliendid iga tellimusega raha,» ütles Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

Taxify pakub Helsinkis teenuse käivitamise ajal Slushi konverentsikülastajatele teenusega tutvumiseks tasuta taksosõite. Taxify mobiilirakendus võimaldab nutitelefoni kaudu tasuta tellida lähima takso ja seejärel jälgida takso saabumist kaardil. Sõidu lõpus saab klient anda tagasisidet taksoteenuse kohta, mis on taksofirmadele hea teenuse pakkumiseks vajalik info.

«Oleme jälginud Taxify mobiilirakenduse kiiret kasvu Eestis ja teistes Balti riikides. Seetõttu on meil heameel esimese taksofirmana Helsinkis võtta kasutusele Taxify mobiilirakendus, mis muudab meie klientidele takso tellimise mugavamaks ja soodsamaks,» ütles Kajoni tegevjuht Jari Kujala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles