Lennufirma Avies probleemid Rootsis süvenevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis ja Rootsis regulaarlende tegev Avies kasutab oma lendudel peamiselt Jetstreami lennukitüüpe 31 ja 32, kus on 18–19 istekohta.
Eestis ja Rootsis regulaarlende tegev Avies kasutab oma lendudel peamiselt Jetstreami lennukitüüpe 31 ja 32, kus on 18–19 istekohta. Foto: Avies

Eesti lennufirma Avies on sattunud Rootsis uurimise ja kriitika alla ning kaotab kliente, Rootsi lennuamet on Eestist küsinud ka informatsiooni, kui põhjalikult on lennufirmat inspekteeritud.

Rootsi lennuettevõte Svenska Direktflyg lõpetas Rootsi siselendude turul koostöö Aviesega, heites ette puudusi Eesti lennufirma töös, vahendab ERR

 «Avies ei täitnud oma kohustusi nii regulaarsuse kui ka täpsuse osas, mis mõjutas oluliselt meie klientide usaldust selle liiniga lennata,» ütles Svenska Direktflygi juht Tezz Tordsdotter Ohlsson pressiteate vahendusel.

Aviesi juht Allan Soll ütles ERR-i uudisteportaalile, et Rootsis on käimas praegu uus riigihangete voor, mille käigus on palju emotsioone üles köetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles