Esimesena saab Android Lollipopi 2014. aasta Moto G

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motorola 2014 Moto G
Motorola 2014 Moto G Foto: Motorola

Alles see oli, kui LG hõiskas, et kõigist androiditelefonidest saab esimesena uuenduse operatsioonisüsteemi järgmisele põlvkonnale nende G3. 

Portaal Ars Technica raporteerib, et nii see siiski ei ole, esimesena peaks uuendus jõudma Moto G teise põlvkonna telefonile. Mõni aeg tagasi nähti internetis pilte Lollipopi arendusversiooni jooksutavast telefonist Moto X, mis on Gst klassi kallim. Nüüd selgub, et nii Moto X kui LG G3 peavad veel natuke ootama.

Motorola telefonid on tähelepanuväärsed selle poolest, et seal jookseb peaaegu muutmata Android. Teised tootjad küllastavad seda sageli oma tarkvara ja kasutajaliidesega, mistõttu uuenduste välja laskmine venib ja vanemaid seadmeid enam ei toetata, sest see oleks liiga kallis. Tulemuseks on see, et hetkel uusimat, KitKat operatsioonisüsteemi kasutab vaid 30 protsenti androidiseadmetest. Eelmist, Jelly Beani aga üle 50 protsendi. Ülejäänud 20 protsenti teevad Ice Cream Sandwitchi, Gingerbreadi ja isegi Froyo kasutajad. (Wikipedia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles