MKMi transpordi asekantsler lahkub ametist

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Pärgmäe
Eero Pärgmäe Foto: Liis Treimann

Majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) transpordi asekantsler Eero Pärgmäe teatas minister Urve Palole soovist lahkuda 1. detsembril ametist.

Transpordi asekantsleri ametikohale kuulutatakse välja avalik konkurss, mille viib läbi avaliku teenistuse tippjuhtide valiku komisjon.

«On olnud väga hea võimalus ja kogemus panustada 14 aastat Eesti ministeeriumi ja transpordi arengusse ning tänu suurepärasele meeskonnale oleme saanud päris palju ära teha,» ütles Pärgmäe. «Kuid nüüd on üks tsükkel läbi saamas - Euroopa Liidu vana programmiperioodi projektid lõppemas, uue alguseks ettevalmistused tehtud ja viimased seaduseelnõud Riigikogu poole teele saadetud. On kätte jõudnud hetk, kui tahaks ennast mõnes teises rollis proovile panna.»

«Eesti teed on hoitud, meil sõidavad moodsad rongid, sadamad on ilusad, lennujaamad rõõmustavad iga külastajat. Kõiges selle saavutamisel on Eerol oluline roll,» ütles majandus-ja taristuminister Urve Palo. «Eero võiks riigi transpordivaldkonnas veel palju korda saata, kuid mõistan, et olles töötanud ministeeriumis juba 2000. aastast, on aeg otsida uusi väljakutseid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles