Majandus24 teeb otseülekande ettevõtluskonverentsilt

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 7. novembril toimub Tallinnas rahvusvaheline konverents, kus ettevõtluse ja mentorluse eksperdid jagavad oma kogemusi, ideid ja uusi võimalusi, kuidas mentorlusega aidata kaasa edukale ettevõtlusele ja juhtimisele.

Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor kolmandal ettevõtluskonverentsil arutatakse, mis on mentorlus ning miks on see oluline ettevõtluses? Mis kasu saab mentorist ettevõtte juht ning kuidas see aitab kaasa ettevõtte edule ja arengule?

Rahvusvaheliselt tunnustatud juhtimiskonsultant ja mentorluse ekspert professor Kirsten M. Poulsen Taanist räägib, kuidas leida ettevõtte innovatsiooni ning luua uut hingamist. Professor Paul Coyle Suurbritanniast arutleb ettevõtliku juhtimise teemal. Olles kümmekond aastat uurinud organisatsioonilisi ja kultuurilisi muutusi, on ta täna eestvedamise ja muudatuste juhtimise sõltumatu konsultant. Tuntud Eesti ettevõtja ja konsultant Tõnis Arro jagab oma kogemusi ja teadmisi start-up ettevõtetest, nende kitsaskohtadest ning võimalustest.  Yrjö Ojasaar jagab praktilisi näpunäiteid, kuidas toetada mentorlusega alustavaid ettevõtjaid. Tegemist on teadmistepõhise majanduse ettevõtjaid koondava Teenusmajanduse Koda juhiga, kel on kogemus nii äriteenuse pakkujana, advokaadina, kui ka ettevõtjana Ameerika Ühendriikides ja Euroopas.

7. novembril kell 10.00 algava konverentsi täpse programmiga on võimalik tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles