Majandus24 tegi otseülekande Rimi jaekaubanduskonverentsilt

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 6. novembril toimub Rimi neljas jaekaubanduskonverents «Vastutustundlik ettevõtlus – kellele ja milleks», sotsiaalselt vastutustundliku ettevõtluse teemal arutlevad arvamusliidrid ja praktikud.

Konverentsi avab majandus- ja taristuminister Urve Palo. Diskussioonides osalevad Hardo Pajula, Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht Marko Siller, Anu-Mall Naarits, Rimi Eesti Food juht Anders Torell. Oma kogemusi jagavad SEB jaekaubanduse ja tehnoloogia valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit ning Rimi emaettevõtte ICA  asepresident sotsiaalse vastutuslikkuse alal Kerstin Lindvall.

Ülekanne kestab 13.00 - 16.30.

13:00 – 13:15 Avasõnad majandus- ja taristuminister Urve Palolt

13:14 – 13:30 Tervitus Rimi Eesti Food AS juhilt Anders Torellilt

13:30 – 14:00 Miks ja kuidas on jätkusuutlik ning vastutustundlik ettevõtlus kaasaegse äri lahutamatu osa? Marko Siller, Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht

14:00 – 14:30 Kaks vaadet sotsiaalselt vastutustundlikule ettevõtlusele. Majandusanalüütik Hardo Pajula

14:30 – 14:50 Kohvipaus

14:50 – 15:25 ICA vanem asepresident sotsiaalse vastutustlikkuse alal Kerstin Lindvall

15:25 - 15:55 Sotsiaalselt vastutustundlik ettevõtlus: SEB kogemused. Eerika Vaikmäe-Koit, SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht

15:55 – 16:30 Paneeldiskussioon. Kellele on vaja vastutustundlikku ettevõtlust? Kas vastutustundlikkus välistab kasumi? – Marketingi Instituudi juht, turunduse koolitaja ja konsultant Anu-Mall Naarits, majandusanalüütik Hardo Pajula, Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht Marko Siller, Toidupanga kommunikatsioonijuht Nele Hendrikson, Eerika Vaikmäe-Koit, SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles