Pindi: uusarenduste turg on käest ära läinud

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja
Kortermaja Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna uusarenduste turul on konkurents oluliselt tihenenud, mistõttu uute varade hinnad püsivad vähemalt aastajagu paigal.

«Aastavahetusel oli Tallinnas 94 elamuarendusprojekti, millest ehitusfaasis oli 19, praeguseks on see arv tõusnud juba 135-le, millest ehituses on 47 arendusprojekti,» sõnas Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman.

«Me ei ole lõpuni kindlad, kas kõikidele uutele arendajatele ikka kliente jätkub, eriti piirkondades, kus kilomeetri raadiuses ehitab uusi maju 5-6 arendajat» sõnas Sooman ning lisas, et üheks selliseks ülekuumenenud piirkonnaks on Kadaka tee ümbrus.

«Tõenäoliselt näeme kevadel suuri kampaaniaid, kus ostjaid hakatakse peotäite kinkekaartidega meelitama,» lausus Sooman.

«Üldiselt öeldakse, et kui arendajad hakkavad kõrgustesse ronima, siis on turg käest ära läinud. Sealsamas Kadaka piirkonnas paiknev 14 korruseliste tornmajade uuselurajoon ainult kinnitab seda, sest on vana tõde, et metsa tegelikult puid juurde ei veeta,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles