Hääl: osaluse ost võimaldab plaane ladusamalt ellu viia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiti Hääl.
Heiti Hääl. Foto: Peeter Langovits

Kasahstani ettevõtja Igor Bidilo osaluse välja ostmine võimaldab plaane paremini ellu viia, sõnas osalust välja osta plaaniv Heiti Hääl.

«Tegemist oli osanike ühise otsusega. Läbirääkimised olid sõbralikud ja konstruktiivsed ega kestnud liialt kaua. Usume et see samm võimaldab ladusamalt ellu viia Alexela strateegilisi plaane eelkõige energeetika valdkonnas,» kommenteeris Hääl müüki. 

Ta märkis, et Alexela energeetika valdkonna peamised plaanid on endiselt seotud Kiviõli Keemiatööstuse tootmismahtude kasvatamisega ja Alexela Energia tütarettevõtete tegevuse hoogsa laienemisega gaasiturul. 

Läinud aasta alguses andis konkurentsiamet Bidilole ja Häälele loa kütuse jaeäride ühendamiseks. Bidilo sai Alexela kontserni üheks suuremaks omanikuks läinud aasta jaanuaris. Hääl ja Bidilo kontrollivad kahe peale 74 protsenti grupi aktsiaist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles