Baltika tegi viie aasta suurima käibe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika sügishooaeg avanes jahisadamas
Baltika sügishooaeg avanes jahisadamas Foto: Jelena Rudi

Baltika lõpetas kolmanda kvartali 151 000 euro suuruse kasumiga, kusjuures eelmisel aastal samal ajal said nad 612 000 suuruse kahjumi. 

Kolmas kvartal oli edukas kõikidel Baltika turgudel, nii jaeäris kui ka teistes müügikanalites - kahekohalisi kasvunumbreid näitasid kõik Baltikumi jaeturud. Suurimat kasvu näitasid hulgi- ja frantsiisimüük ning e-pood, teatas ettevõte.

Baltika kolmanda kvartali müügitulu suurenes 17 protsenti ning see oli 14,648  miljoni euroga Baltika jaoks viimase viie aasta kõige suurema müügimahuga  kolmas kvartal. Suurimat kasvu rõivakaubanduses näitasid  hulgi- ja frantsiisimüük, kasv 56 protsenti ja e-kaubandus, kasv 85 protsenti. Jõulise arenduse tulemusena on müügid läbi nende kanalite suurenenud 705 000 euro võrra eelmise aasta sama perioodiga võrreldes. Samuti oli edukas kvartal jaemüügis, kus 12-protsendiline müügitulu kasv tähendas suurenemist 1 379 000 euro võrra.

Vaatamata keerulisele majanduskeskkonnale ja tihenenud konkurentsile näitasid Baltikumi jaemüügid kolmandas kvartalis 14-protsendist kasvu. Samuti kasvas Venemaa turg hoolimata ebastabiilsest majanduskeskkonnast ning protsendi võrra vähenenud müügipinnal kolmandas kvartalis saavutati 6-protsendiline kasv.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles