Erply asutajad investeerisid jalgrattaparklate idufirmasse

Aivar Õepa
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikeepi rattahoidja
Bikeepi rattahoidja Foto: Bikeep OÜ

Nutikaid jalgrataste  parkimise lahendusi arendav idufirma Bikeep OÜ kaasas 100 000 euro suuruse investeeringu kassa- ja laotarkvarafirma Erply asutajatelt.

Kristjan Hiiemaa, Erply asutaja ja tegevjuht, asus samuti Bikeepi meeskonda nõustama, teatas ettevõte.

«Kristjani näol lisandub meie ettevõttesse hindamatu kogemustepagas suurel maailma-areenil tegutsemiseks. Kindlasti suudame tänu tema nõuannetele vältida «ämbreid» ning fokusseerida kõige tähtsamatele tegevustele,» lausus Bikeepi tegevjuht Kustas Kõiv.

Bikeep on tänavu kolmekordistanud mulluse käibe ning suurendanud meeskonda 11 inimeseni. Hiljuti arendati ja püstitati Ülemiste Keskuse juurde Põhja-Euroopa suurim ja kalleim jalgrattaparkla süsteem, mis koosneb 25 nutikast parkimiskohast ning 75 tavaparkmiskohast. Kogu seadmestik on kaasaegsete disainkatuste all ning valgustatud ööpäev läbi LED-valgustusega.

Bikeep paigaldab parajasti nutikaid jalgrattaparkimiseadmeid seadmeid Californias Silicon Valleys. Edaspidi plaanib ettevõte tegevust laiendada ja uue murrangulise teenusega turule tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles