Ford tuleb turule rabandust aimava istmega

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford. Pilt on illustratiivne.
Ford. Pilt on illustratiivne. Foto: Harli Uljas

Ford arendab hoogsalt juhiistet, mis suudab tunda ära roolikeerajat ähvardava südamerabanduse ning sõiduki turvaliselt seisata.

Nagu kirjutab Financial Times, on ettevõtted üha teadlikumad üle 60-aastaste varakate klientide kasvaval turul peituvatest võimalustest.

Nagu ennustab Euromonitor, saavutab tänaseks küpsesse ikka jõudnud nn beebibuumerite globaalne ostujõud 2020. aastaks 15 triljoni dollari taseme.

Eurostati andmetel kasvas 60+ põlvkonna tarbimine kahe viimase kümnendiga 50 protsenti kiiremini kui alla 30 aasta vanuste inimeste oma.

Ülaltoodust tulenevalt pühendas Financial Times kuuest osast koosneva seeria süüvimaks sügavuti muutustesse, mille asjade selline areng erinevatele tööstusharudele peale surub.

Ford vaatab kaugele. «Me vaatleme megatrende ning me hoiame end kursis, mida kliendid tahavad ning mille peale nad on valmis raha kulutama,» ütles firma uuringukeskuse tegevdirektor Pim van der Jagt. «Saja-aastased autojuhid ei ole tulevikus midagi ebanormaalset.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles