Malmstein: mul pole midagi varjata

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Malmstein
Raul Malmstein Foto: SCANPIX

Moskva Panga juhatuse liikmele oma finantsinspektsiooni juhi karjäärist kirjutanud Raul Malmstein nimetab oma kirjavahetuse avalikustamist mustamiseks ja kahtluste külvamiseks.

Millised on olnud teie varasemad kontaktid Moskva Pangaga? Kuidas olete panga juhatuse liikme Tatjana Udaltsovaga oma ettepaneku teemal enne ja pärast kirja saatmist suhelnud?

Ma pole ühegi Moskva Panga inimesega kunagi kohtunud, ka Udaltsovaga.

Kas Moskva Pangast on antud mõista, et nad võivad koostööst huvituda?

Moskva Pank pole minuga kunagi ühendust võtnud.

Kas olete saanud kelleltki kolmandalt isikult vihjeid, et Moskva Pank võib olla huvitatud koostööst ja milline oli teie poolt pangale pakutud teenus?

Tegin koos Crescoga panga suuromanikele pakkumise Krediidipanga aktsiate kontrollpaki omandamiseks läbirääkimiste alustamiseks.

Mingisugust «teenust» kui niisugust ei ole – oli puhas äriline pakkumine ja see ei ole eeti­kaga ega ka seadustega vastuolus.

Krediidipanga omanikud loobusid, mis on nende õigus. Las siis vaidlevad väikeaktsionäridega edasi ja maksvad advokaatide ja PR-firmade tasusid. Neil on õigus oma valikutele kindlaks jääda, kuid selle majanduslik sisu jääb mulle arusaamatuks.

Loe pikemalt Postimehe paberlehest või Postimees Plussist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles