Kohus lõpetas Koger Kinnisvara pankrotimenetluse raugemise tõttu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusfirma Koger ja Partnerid suuromaniku Andres Kogeri teise ettevõtmise, OÜ Koger Kinnisvara pankrotimenetlus lõppes raugemisega.
Ehitusfirma Koger ja Partnerid suuromaniku Andres Kogeri teise ettevõtmise, OÜ Koger Kinnisvara pankrotimenetlus lõppes raugemisega. Foto: Raigo Pajula

Harju maakohus lõpetas täna OÜ Koger Kinnisvara pankrotimenetluse raugemise tõttu pärast pankroti väljakuulutamist.

Suurimad võlausaldajad, kellel jäi ettevõttelt raha saamata, olid 6,1 miljoni euroga AS Swedbank, 3,3 miljoni euroga AS SEB Pank ja pankrotis Koger Projektijuhtimise AS ligi miljoni euroga.

Mullu suvel oli võlausaldajate nõuete maht pankrotistunud OÜ Koger Kinnisvara vastu ettevõtte pankrotihalduri sõnul ligikaudu 12 miljonit eurot.

Ettevõtte varade maht on suhteliselt väike, sinna hulka kuuluvad kaks kinnistut ja mõned nõudeõigused, ütles Koger Kinnivara pankrotihaldur Martin Krupp toona BNSile.

Harju maakohus kuulutas Koger Kinnisvara pankroti välja 2013. aasta mai lõpus. Samal nädalal kuulutas Harju maakohus välja ka teise ärimees Andres Kogerile kuuluva ettevõtte Koger Projektijuhtimise AS pankroti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles