Nordea teenis üheksa kuuga üle 30 miljoni euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümmekond aastat tagasi reklaamis Nordea end kui panka, mis toob naeratuse näole.
Kümmekond aastat tagasi reklaamis Nordea end kui panka, mis toob naeratuse näole. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nordea Eesti teenis tänavu üheksa kuuga puhaskasumit 30,3 miljonit eurot. Panga investeerimistoodete maht kasvas 85 protsenti ja klientide hoiuste maht 12 protsenti

«Meie fookuses on jätkuvalt Eesti inimeste rahaasjade juhtimise oskuse ja säästuvõime suurendamine. Nordea viimane majandusprognoos ennustas selleks aastaks pea nullilähedast hinnakasvu, mis soodustab raha kõrvale panemist pikemaks perioodiks,» ütles Nordea panga juht Petri Nikkilä pressiteate vahendusel.

Nordea Eesti klientide hoiuste maht kasvas 2014 kolmandas kvartalis möödunud aastaga võrreldes kokku 12 protsenti, sealjuures eraisikute hoiuste maht kasvas 24 protsendi võrra. Nordea hoiuste ja laenude suhe on kasvanud 44 protsendini.

Nordea Eesti laenuportfell on 2014. aasta septembri lõpu seisuga stabiilsel tasemel, nii eraisikute kui ka ettevõtete laenu- ja liisinguportfell kasvasid mõlemad eelmise aastaga võrreldes viis protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles