Tööl igavlemine on vaba valik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Rowe
Mike Rowe Foto: SCANPIX

Mitte keegi ei taha viita paremat osa oma päevast tehes tööd, mis suurest igavusest pisara silma toob. See, kas töö on põnev või mitte, sõltub aga ka inimese enese hoiakuist, arvab Mike Rowe, kes Discovery kanalis «Räpaseid töid» teeb.

Karjäärile keskendunud ühiskonnas tahavad kõik teha midagi huvitavat. Rowe arvab aga teisiti. Nimelt on ta veendunud, et parem anda endast kõik töökohas, kus sa parajasti oled. «Igavus on igaühe vaba valik,» kirjutab ta CNNis.

«Paljud inimesed ei usu, et nad on ise oma tunnete eest vastutavad, aga uskuge mind, need inimesed eksivad,» märgib ta.

Rowe'i sõnutsi peaksid inimesed selle asemel, et leida oma unistuste töökoht, mida ei pruugi üldse olemas olla, õppima nautima tööd, mis neil on. Töölt võib alati ära tulla ning miski ei muutu sinu elus hullemaks, kui oled paar aastat tublisti pingutanud. Tema kinnitusel on palju hullem veeta aastaid otsides unistuste töökohta, mida ei pruugi olemas olla. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles