SLK endine suhtekorraldaja: kannatavad eeskätt saarte reisijatest elanikud

Aivar Õepa
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kubits.
Meelis Kubits. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Saaremaa Laevakompanii (SLK) avalikke suhteid aastaid korraldanud Meelis Kubits pakkus täna oma Facebooki lehel, et riik võiks praeguse Saare- ja Hiiumaa liinide operaatoriga kemplemise lõpetada ja uue lepingu sõlmida.

Kubitsa sõnul lähtub ta soovist lahendada süvenev juriidiline ja emotsionaalne ummikseis, mis seab kahtluse alla parvlaevaliikluse kvaliteedi säilimise ning lõpetada poliitiline ja ettevõtjate vaheline kemplus, mille läbi kannatavad saarte elanikud.

Ta pakub, et kõik osapooled võiks loobuda edaspidistest juriidilistest vaidlustest ja nõuetest, et riik võiks sõlmida praeguse laevaomaniku ja operaatoriga lepingu, et osapooled lepivad kokku kõiki rahuldavas tootluses ning et laevaomanikud korrastavad omandisuhete struktuuri.

«Alternatiivi ei ole raske prognoosida. Parimast teenusest saab õudusunenägu väga paljude inimeste jaoks. Ja loomulikult ei vastuta selle eest mitte keegi,» kirjutab Kubits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles