Elisa: konkurendid ründavad meie müügikanalit

Aivar Õepa
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa Eesti juht Sami Seppänen.
Elisa Eesti juht Sami Seppänen. Foto: Margus Ansu.

Telekomifirmad näitavad tiheda konkurentsi tõttu üksteisele juba hambaid – kui Eesti Telekomi juhi Valdo Kalmu sõnul kasutab Elisa ebaausat müügitaktikat, siis Elisa juht Sami Seppänanen ütles, et üritatakse läbi suruda seaduseelnõu, mis nende edukale telefonimüügile lõpu teeks, kirjutab Äripäev.

Tele2 ja Eesti Telekom andsid 1. juulil riigikogu majanduskomisjonile üle elektroonilise side seaduse muutmise ettepaneku, mille eesmärk oli anda tarbijatele võimalus piirata soovimatuid müügikõnesid oma mobiiltelefonile.

Tele2 ja Eesti Telekom on kaotanud telemarketingis edukale Elisale nelja aastaga ligi 80 000 klienti. Elisa juhi Sami Seppäneni sõnul ründavad Tele2 ja Eesti Telekom nüüd nende müügiedu müügikõnesid piirava seaduseelnõuga. «Üritatakse rünnata seadusloomega seda, kus meie oleme head,» oli Seppänen nördinud konkurentide käitumise peale.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles