Majandus24 teeb otseülekande Garage48 naiste-erilt

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garage48 üritus mullu Pärnus.
Garage48 üritus mullu Pärnus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Majandus24 teeb otseülekande täna õhtul kell 17.30 algavalt Garage48 Pärnu 2014 Women Special arendusnädalavahetuse lõpupresentatsioonide esitluselt.

Tegemist on intensiivse IT-suunitlusega üritusega, kus 48 tunni jooksul arendatakse meeskonnas ideid prototüüpideni. Kokku on nädalavahetuse jooksul arendamisel 17 projekti, milles töötab kokku 90 osalejat, kellest 40 protsenti on naised.

Tutvu lähemalt ka esitletavate projektidega Garage48 blogis

Tänasel üritusel on kohal ka president Toomas Hendrik Ilves

Juba eelmisel aastal piloodina naiste motiveerimisele ning Pärnu maakonna tööstuslikele ideedele suunatud arendusnädalavahetus tõi vägagi edukaid tulemusi. Timber Diameter ja GoWorkaBit projektid, kes ka Ajujaht konkursi esikolmikus võistlesid, pärinesid just Garage48 Pärnu 2013 ürituselt. Kokku osales üritusel rekordarv naisi (ligi 40 protsenti osalejatest). Üritus oli esimene katse Baltimaades kutsuda üles naisoost spetsialiste tulema välja oma ideedega praktilisele IT-suunitlusega üritusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles