Estonian Air hakkab ohtralt tellimuslende tegema

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Estonian Air

Estonian Air on oluliselt suurendanud oma aktiivsust tellimuslendude turul ja hakkab koostöös mitme suurema reisikorraldajaga eestlasi puhkusesihtkohtadesse lennutama.

«Oleme Eesti tellimuslendude turuarengutel pikalt silma peal hoidnud ja meil on siiralt heameel, et meie koostöö puhkusereiside korraldajatega on suurenemas.  Tellimuslendude osakaalu kasv mõjutab positiivselt Estonian Airi majandustulemusi ja annab hea võimaluse olemasoleva lennukiressursi paremaks kasutamiseks. Estonian Airil on koostöölepingud sõlminud mitme Eesti reisikorraldajaga, nagu Germalo Reisid, Alpiexpress ja Anhel Tours,» lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Randveer kirjeldas, et Estonian Airi 88-kohalised lennukid võimaldavad reisikorraldajatele suuremat paindlikkust, eriti uute sihtkohtade valikul.

Eeloleval talvel, s.o detsembri teisest poolest kuni märtsi lõpuni teeb Estonian Air tellimuslende suusareiside korraldajale Alpiexpress. Estonian Airi lennud Salzburgi Austrias ja Genfi Šveitsis hakkavad toimuma kord nädalas laupäeviti.

2015. aasta juunist kuni oktoobri lõpuni teeb Estonian Air tellimuslende reisibüroole Germalo Reisid. Tellimuslendude sihtkohtade nimistus on muuhulgas Fääri saared, Rhodos, Santorini, Šotimaa,  Iirimaa, Itaalia, Island, Küpros jne. Lepingu kohaselt toimuvad Germalo Reiside tellimuslennud kaks korda päevas laupäeviti. 

2015. aasta suvel jätkab Estonian Air koostööd reisikorraldusfirmaga Anhel Tours. Estonian Airi lennud Türki Antalyasse hakkavad toimuma kord nädalas laupäeviti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles