Kiirlaenufirma hakkab ise võlanõustamist pakkuma

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kiirlaenufirma Credit24 pakub septembrist oma klientidele ise võlanõustamist. Finantsprobleemide korral saavad kliendid võtta ühendust nii nõustajaga kui ka otsida võlanõustamisega seonduvat lisainfot kodulehelt.

Credit24 võlahaldusosakonna juht Merle Laurimäe sõnul ei asenda ettevõtte võlanõustamisosakonna inimesed kindlasti täna Eestis tegutsevaid spetsialiseerunud ja kogenud võlanõustajaid, kes tegelevad teemaga süvitsi ja spetsiifiliselt.

«Küll püüame olla aga nn esmaseks lüliks oma klientidele, kes vajavad nõu ja abi finantsküsimustes,» selgitas ta. «Meie spetsialistide poole tuleks pöörduda kui ilmnevad esimesed märgid makseraskustest. Kui klient avastab, et ta ei saa õigeaegselt laenu tasuda, kui klient leiab, et kõikideks makseteks raha ei jätku või kui kaalutakse uue laenuga eelmise tasumist. Kuid pöörduda võivad ka need kliendid, kes laenuvõtmist alles kaaluvad, kuid soovivad eelnevalt täpsustada laenumakse- ja võlgnevusega seotud küsimusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles