HTC esitles uut kaameratelefoni ja seikluskaamerat

Hendrik Alla
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HTC Desire EYE
HTC Desire EYE Foto: HTC

8. oktoobril esitles HTC 13-megapikslise eesmise kaameraga nutitelefoni HTC Desire EYE ja väikesemõõtmelist seikluskaamerat RE. 

HTC Desire-sarja uus mudel Desire EYE on 5,2-tollise Full HD ekraaniga nutitelefon, mille teeb eriliseks 13-megapiksline kaamera nii telefoni ees- kui tagaküljel. Telefonil on neljatuumaline 2.3 GHz Snapdragon 801 protsessor, 16 GB mälu ja laiendatav microSD mälukaardi pesa. 4G-ühenduvust toetav seade töötab Androidi operatsioonisüsteemil ja HTC Sense’i kasutajaliidesel.

Nutitelefoniga tuleb kaasa kahe kvaliteetse kaamera omadusi ära kasutada võimaldav tarkvara HTC EYE Experience ja videotöötlustarkvara Zoe.

HTC RE on seikluskaamera, millel on 16-megapiksline CMOS sensor, Full HD 1080p video salvestusvõimalus ja 146-kraadine lainurkobjektiiv. Kaamera pakub aegluubis- ja timelapse-režiimi voimalust ning töötab koos Androidi või iOSi mobiilirakendusega.

Uus nutitelefon jõuab Eestisse müügile novembri keskpaigas ning eeldatavaks hinnaks saab olema 520 eurot. Uus kaamera Eestis müügile ei tule.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles