Balbiino: oleme nüüd ainus Eesti kapitalil põhinev suur jäätisetootja

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätiseliin Balbiinos.
Jäätiseliin Balbiinos. Foto: Liis Treimann

Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk kommenteeris hommikust uudist Premia Foodsi jäätiseäri müügist Läti kontsernile Food Union öeldes, et tehingu mõjusid näitab aeg.

«Küllap näitab aeg, milliseid muutusi antud tehing endaga Eesti jäätise tootmises ja lettidel kaasa toob, teatavasti on mitte kauges minevikus Eesti toidutööstuste ostmised lõppenud Eesti tarbijate ja töötajate jaoks mõnel juhul hästi ning kahjuks mõnel puhul ka kohaliku tootmise sulgemisega,» leidis Kolk.

Samas rõhutas Kolk, et Balbiino jääb endiselt pakkuma eestimaiseid jäätiseid, mis on valmistatud just eestimaisest koorest ja Eesti inimeste poolt. «Nüüdsest ainsa Eesti kapitalil põhineva suure jäätisetootjana võtame au ja väärikusega vastutuse jätkuvalt viia edasi Eesti jäätisetootmise traditsioone, olla eesti tarbijale lähedal ning tootearenduses arvestada just eesti jäätisesõprade soove,» kirjeldas ta.

Tallinna börsil noteeritud Premia Foods AS teatas täna, et müüb oma Baltimaade ning Venemaa jäätise ja külmtoodete äri Food Union grupile 27 109 000 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles